Stenalderbrød 2
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Bjarne Indsendt : Red : |
|
|
alle ingredienser blandes grundigt, og hældes i en smurt form (evt. silicone)
bages ved 160° i 60-70min. Afkøles i formen Tips: Brødet hæver ikke op og skal også serveres i skiver som snack. Olivenolie smager kraftigt igennem, så måske vil en rasp eller anden smagsløs olie være bedre, men det er jo en smagssag |
|
Opskriften er vist 18820 gange,
og udskrevet 623 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2017-07-01 11:37:08 Lækkert stenaldebrød, som mætter godt Toria - 2017-03-28 13:30:38 Det smager rigtig godt. Brugte spelt kerner i stedet for valnødder. Spiser det også snak, når lækkersulten melder sig. anette60 - 2013-10-06 19:51:21 Et godt brød, man bliver mæt længe og så er det sundt. anonym - 2013-09-13 09:22:59 super lækkert brød! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne