Kylling på flødekartofler
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler og løg i skiver. Klip hver kylling ud i 8 stykker.
Læg kartofler og løg lagvis i et stort ovnfast fad. Drys salt og peber mellem lagene. Hæld fløde ved. Læg kylling stykkerne ovenpå og drys dem med barbecue. Sæt fadet i ovnen ved 190 grader alm. ovn. Ca 1 time. |
|
Opskriften er vist 26079 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Plet - 2013-03-25 10:40:06 Kyllingen kan selvfølgelig også krydres med salt og peber eller andre krydderier. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne