Spejlæg over easy
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret på en pande og lad det boble lidt af.
Knæk forsigtigt æggene på panden. Skru lidt ned for varmen og lad dem stege, til hviden er begyndt at blive fast. Vend forsigtigt spejlæggene rundt og steg dem på den anden side i 30 sekunder. Spis dem rene eller drys med evt. salt og karry før servering. |
|
Opskriften er vist 4642 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne