Sarah bernardt moccakage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : mikaodin Indsendt : Red : |
|
|
Creme (laves gerne dagen før)
Kog piskefløde op i tykbundet gryde under omrøring, bræk chokoladen i mindre stykker og smelt i fløden, pisk i ca, 5 min og stil derefter må køl cremen er hård. Ca 3-4 timer. Kage: Smelt smør og rør kakao i det varme fedtstof Pisk æg og sukker luftigt Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i dejen. Rør kakaomassen samt kaffen i dejen. Bages i springform i alm. Ovn ved 175c i 25-30min. Når kagen er kølet af, dækkes kagen med cremen. Smelt chokoladen enten i kar eller chokoladesmelter og tildække derefter hele kagen med chokoladen. Stilles på køl til chokoladen er smeltet, derefter. velbekomme. Tips: Da kagen er meget død og tung kan den evt. Pyntes med frugt såsom hindbær eller clementiner. Kan suppleres med en god klat sorbetis. Prøv også med hvid overtrækschokolade. |
|
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mikaodin - 2013-03-18 19:25:32 Herhjemme er vi selv vilde med denne kage :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne