Sarah bernardt moccakage

Sarah bernardt moccakage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mikaodin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Moccakage:
125 g.smør
200 g.sukker
3 spsk.kakao
2 æg
1 spsk.vanillesukker
0.5 spsk.bagepulver
75 g.hvedemel
0.5 kopstærk kaffe
 
 Sarah Bernhardt creme:
3 dl.piskefløde
75 g.mørk chokolade (min. 50% kakao)
 
150 g.mørk chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Creme (laves gerne dagen før)
Kog piskefløde op i tykbundet gryde under omrøring, bræk chokoladen i mindre stykker og smelt i fløden, pisk i ca, 5 min og stil derefter må køl cremen er hård. Ca 3-4 timer.

Kage:
Smelt smør og rør kakao i det varme fedtstof
Pisk æg og sukker luftigt
Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i dejen. Rør kakaomassen samt kaffen i dejen. Bages i springform i alm. Ovn ved 175c i 25-30min.
Når kagen er kølet af, dækkes kagen med cremen. Smelt chokoladen enten i kar eller chokoladesmelter og tildække derefter hele kagen med chokoladen. Stilles på køl til chokoladen er smeltet, derefter. velbekomme.

Tips:

Da kagen er meget død og tung kan den evt. Pyntes med frugt såsom hindbær eller clementiner. Kan suppleres med en god klat sorbetis. Prøv også med hvid overtrækschokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 5470 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-18 19:25:32
Herhjemme er vi selv vilde med denne kage :-)