Nakkefilet med Hvidløgsost
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Bamsebjorn Indsendt : |
|
|
Du steger lidt bacontern på panden så det bliver dejlig sprødt.
Tag kødet, skær en lomme hvori du kan ligge et par skiver løg, derefter fylder du hvidløgsosten ind, hvis nødvendigt, lukker du med en kødnål. Du ligger stegen på et stykke stanniol der er stort nok til at pakke hele stegen ind. Løg der er skåret i tynde skiver og bacontern drysses ud over stegen, der tilsættes 2-3 laurbærblade og til sidst salt og peber. Stegen stilles i en forvarmet varmluftsovn ved 150 grader i ca. 3 timer. Tips: Tilbehør: diverse rodfrugter og kartoffelbåde lavet i ovn. |
|
Opskriften er vist 11156 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne