Verdens letteste fødselsdagsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : |
|
|
Lun mælken og opløs gæren heri. Mel, sukker, salt, æg, og flydende margarine piskes i (brug håndpisker med dejkroge). Dejen er nu meget fedtet. Dejen hæver tildækket et lunt sted til dobbelt størrelse.
Dejen slås ned, og formes til 20 boller, der lægges på bageplader og efterhæver 15 min. De pensles med æg, pisket med mælk og bages på varmluft på 175 grader i ca 12 min. Tips: Hvis der tilsættes ca. 100 gr. Rosiner får men lækre rosinboller. Ønsker du en lidt grovere bolle, erstattes 150 gr. af melen med havregryn. |
|
Opskriften er vist 21136 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Frk. Jørgensen - 2013-03-17 01:06:12 En succes ved fødselsdagsbordet, og lette at bage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne