Grove madpakkepølsehorn

Grove madpakkepølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Ladegaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 dl.Mælk
50 g.Gær
2 tsk.Salt
2 tsk.Sukker
2 æg
4 gulerødder
200 g.Fuldkornshvedemel
200 g.Groft rugmel
700 g.Grahamsmel
200 g.Hvedemel
200 g.Flydende margarine
25 pølser
 
 Pensling:
1 æg
 mælk
 
Opskrift:
Lun mælken og opløs gæren i den. Tilsæt salt, sukker, æg, groft revne gulerødder og margarine og bland godt. Tilsæt herefter alle slags mel og ælt grundigt. Dejen skal være smidig og lidt klistret. Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i ca.1 time.

Slå dejen ned, og tag en lille klump (ca. 50 el. 100 gr.), og tril den til en pølse, der trykkes let flad mellem fingrene. Pak den om 1/2 eller 1 pølse, og sørg for at det lukker godt over det hele. Lægges på bageplader med lidt afstand, og efterhæver 1/2 time.

Pølsehornene pensles med æg pisket med mælk, og bages på varmluft i ca. 15 min. Ved 175 grader.

Tips:

Hvis du ønsker en mindre grov udgave, erstattes noget af den grove mel med hvedemel.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grove pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 8647 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-04 09:41:06
Lidt tomatsovs gør dem lidt bedre :-)

  -   2013-03-17 01:01:22
Er rigtig gode, giv evt. lidt ketchup med til at dyppe i.