Grove madpakkepølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken og opløs gæren i den. Tilsæt salt, sukker, æg, groft revne gulerødder og margarine og bland godt. Tilsæt herefter alle slags mel og ælt grundigt. Dejen skal være smidig og lidt klistret. Lad dejen hæve overdækket et lunt sted i ca.1 time.
Slå dejen ned, og tag en lille klump (ca. 50 el. 100 gr.), og tril den til en pølse, der trykkes let flad mellem fingrene. Pak den om 1/2 eller 1 pølse, og sørg for at det lukker godt over det hele. Lægges på bageplader med lidt afstand, og efterhæver 1/2 time. Pølsehornene pensles med æg pisket med mælk, og bages på varmluft i ca. 15 min. Ved 175 grader. Tips: Hvis du ønsker en mindre grov udgave, erstattes noget af den grove mel med hvedemel. |
|
Opskriften er vist 8649 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Stephanie - 2014-12-04 09:41:06 Lidt tomatsovs gør dem lidt bedre :-) Frk. Jørgensen - 2013-03-17 01:01:22 Er rigtig gode, giv evt. lidt ketchup med til at dyppe i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne