Chokoladekage den bedste
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Bettinas Indsendt : |
|
|
Tænd for ovnen på 175 grader (alm. ovn).
Sigt mel (gerne "bagerens hvedemel), kakao, natron og bagepulver i en skål. Pisk æg og sukker til en luftig masse i en anden skål. Hæld de sigtede tørre ting op til æggemassen, sammen med smeltet smør (gerne lurpak med salt) og mælk. Vend det hele sammen. Bruger du en håndmixer så gør det kun ved lav hastighed, efter de tørre ting kommer i. Ellers risikerer du at slå melens evne i stykker. Eller vend det hele i med en ske. Jeg selv bruger en røremaskine / køkkenmaskine med piskeris på laveste styrke hele vejen igennem. Hæld dejen i en lille bradepande på ca. 24x34 cm, der er belagt med bagepapir. Sæt den på en rist midt i ovnen og bag den i 30-35 minutter (alt efter din ovn). Lad være med at åbne ind til kagen før den har fået så meget at du vil stikke i den med en trætandstik for at se om den er nok. Hænger der ikke dej ved, er den færdig og tages ud af ovnen (men ik ud af bradepanden), og stilles forsigtig til afkøling. Tips: Jeg plejer at pynte den med helt almindelig hvid glasur bestående af vand og flormelis. Dagen efter er den endnu bedre :-) |
|
Opskriften er vist 5442 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne