Påske cupcakes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Simone Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen, hvis dejen skiller tilsættes en smile af melet. Tilsæt mælk, appelsinsaft og hakkede mandler og rør sigtet hvedemel, bagepulver og revet appelsinskal i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinsformene. Bag kagerne i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist. Creamcheese frosting: Pisk flormelis og smør med en håndmixer ved lav hastighed. Tilsæt flødeost og pisk i 5 min ved høj hastighed til cremen er let og luftig. Hvis creamcheese forstingen er for tynd kan mere flormelis tilsættes. Halver frostingen i to portioner og tilsæt gul og grøn konditorfarve i hver portion. Pynt de afkælede kager med gul frosting og fyld en sprøjtepose med tylle med grøn frosting. Sprøjt en rund rede ovenpå den gule forsting og pynt med chokoladepåskeæg. |
|
Opskriften er vist 8601 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2016-03-11 16:08:17 Kan man godt pynte kagerne dagen før de skal spises ☺ Birthe - 2013-03-25 15:56:26 Håber at det går uden mandler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne