Marengs 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Pisk hviderne helt stive med 1 spsk. af sukkereret. Hviderne skal være så stive, du kan vende bunden i vejret af skålen, uden de falder ud.
Tilsæt herefter resten af sukkeret, vanillen samt eddiken lidt efter lidt. Der skal kun piskes ganske let. Sæt marengsmassen på en bageplade beklædt med bagepapir med to skeer. Bagetid ved varmluft 95-100 grader 60-75 min. afhængig af størrelsen på kagerne. |
|
Opskriften er vist 6852 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne