Skipperkål 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Skær kødet i tern. Brænd karry af i lidt margarine og svits kødet heri.
Skræl kartofler og skær dem i tern. Snit hvidkål fint. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Rens porrer og skær dem i skiver. Kom grøntsager og krydderier ned i gryden og bland godt med kødet. Tilsæt bouillon og lad retten småkoge under tætsluttende låg 1½-2 timer til alt er mørt. Tilsæt evt mere bouillon undervejs hvis det er nødvendig. |
|
Opskriften er vist 8040 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne