Skipperkål 02

Skipperkål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.svinekød
 Margarine til bruning
 
2 tsk.salt
3 dl.bouillon
600 g.kartofler
600 g.hvidkål
300 g.gulerødder
2 porrer
0.5 tsk.karry
6 peberkorn
3 laurbærblade
 
Opskrift:
Skær kødet i tern. Brænd karry af i lidt margarine og svits kødet heri.

Skræl kartofler og skær dem i tern. Snit hvidkål fint. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Rens porrer og skær dem i skiver.

Kom grøntsager og krydderier ned i gryden og bland godt med kødet. Tilsæt bouillon og lad retten småkoge under tætsluttende låg 1½-2 timer til alt er mørt.

Tilsæt evt mere bouillon undervejs hvis det er nødvendig.





karakterer:
Opskriften er vist 8040 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu