Forloren hare 10
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hakkede kød med rasp,rør æggene i, rør mælk og derefter skryderierne i, og lad farsen hvile 1 - 1/12 time.
Formes til et brød. Dæk med baconskiver og læg den forlorne hare i en stegeso. Brun haren i 15 min ved max. varme uden låg tilsæt bouillonen og steg derefter ved 175 grader med låg i 45 minutter. Tips: Kan serveres med kogte kartofler eller kartoffelmos, og ribsgeleen. |
|
Opskriften er vist 6370 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne