Æblekage med smuldredej 03
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Studerende diabetiker med adhd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skæres i tynde både, som fordeles i 8 ovnfaste portionsforme med bagepapir.
Rosiner og kanel fordeles hen over æblerne. Hasselnødderne hakkes og blandes sammen med de øvrige ingredienser (søddemiddel i tilsvarende mængde kan bruges). Dejen smuldres over fyldet og kagernes bages ved 200 grader i almen ovn, i ca. 15-20 min. (på nederste ovnrille) |
|
Opskriften er vist 14484 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne