Reje med ris

Reje med ris , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 gram Rejer uden skal, kogte
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Karry
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Koriander, stødt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Ris:
300 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Steg hakket løg med olie og tilsæt hakket peberfrugt.
Efter 2 min tilsæt presset hvidløg og rejen, indtil de er blevet gyldne.
Tilsæt tomatpure, salt, karry, peber og koriander, vand og dild.
Ned sæt varmen og lad dem i 3-4 min. Så er rejen klar.

Tips:

Man kan bruge kyllingebryst i stedet for rejer. Skær kyllingebryst i tern og kog dem på det samme måde.





karakterer:
Opskriften er vist 2065 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7356 (1751 kcal)
KJ pr. Pers. 3678 (875 kcal)
Vægt ialt 901 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 816 KJ (194 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu