Vaniljeis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer og flormelis og vanilje piskes godt, til det bliver lyst ca. 5 minutter.
Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen puttes i fryseegnet form og stilles i fryseren, er færdig på en nat. Forslag til evt. fyld: Vingummi Smaties After Eight Marcipanbrød Daimkugler eller Daimstykker Smeltet nougat Hvid chokolade Mørk chokolade Frugt Fyldet vendes i ismassen lige inden den kommes i fryseren. |
|
Opskriften er vist 35159 gange,
og udskrevet 950 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne