Vaniljeis

Vaniljeis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Vaniljeis, billede 4 Vaniljeis, billede 1 Vaniljeis, billede 2 Vaniljeis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer og flormelis og vanilje piskes godt, til det bliver lyst ca. 5 minutter.

Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen puttes i fryseegnet form og stilles i fryseren, er færdig på en nat.

Forslag til evt. fyld:
Vingummi
Smaties
After Eight
Marcipanbrød
Daimkugler eller Daimstykker
Smeltet nougat
Hvid chokolade
Mørk chokolade
Frugt

Fyldet vendes i ismassen lige inden den kommes i fryseren.





karakterer:
Opskriften er vist 35159 gange,
og udskrevet 950 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9304 (2215 kcal)
KJ pr. Pers. 2326 (553 kcal)
Vægt ialt 638 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1458 KJ (347 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 33.0 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu