Rullesteg i ovn
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt stegen i et ildfast fad.
Drys salt og peber over. Placer smørklatterne oven på stegen. Sæt stegen på midterste rille i en 200 grader varm (almindelig) ovn. Lad den stå en halv time. Skru ned på 180 grader og lad den stå en time. Tips: For sovs kan du drysse 1 spsk. mel i fadet efter du har taget stegen op. Hæld 3 dl. kogende vand, gerne kartoffelvand over og pisk det igennem. Sigt det over i en gryde og kog det op. Spæd op med piskefløde eller mælk og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 61168 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-09-13 19:53:08 Vi brugte en 1400 gram rullesteg med svesker, den skulle have 30 min ekstra, så 2 timer sammenlagt. Aqqaluk - 2018-06-27 22:20:58 Det er første gang jeg prøvede at stege den i oven det smagte meget godt og man skal ikke passe på så meget som når man laver den i en gryde LUKSUS frem over er det sådan den skal laves |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne