Bagte æbler 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ikke fryseegenet Indsendt af : Danielnohr Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne - bevar stilken hvis muligt.
udhul kærnehusene, og skær bunden af æblerne, så de står stabilt. bland finhakkede mandler, smør, flormelis og stødt kanel godt og fyld blandingen i de udhulede æbler. smelt 3tsk smør i en lille kasserolle. Bland 5 spsk. sukker og 3 tsk. stødt kanel i en dyb tallerken. fedt de fyldte æbler ind med det smeltede smør og tril dem derefter i kanelsukker blandingen. stil æblerne med stilken opad og bag dem i et ildfast fad i ovnen ved 170c, til de er møre - ca. 30 min. server æblerne lune med vaniljeparfait. |
|
Opskriften er vist 4144 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne