Sød lakrids sirup
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vandet i gang med at koge.
Når det koger, dumpes lakridserne ned i. Rør konstant med et piskeris til alle lakridser er opløst. Siruppen vil automatisk blive mere og mere tyk, jo længere tid den koges. Hvis der stadig er klumper i, når den når den ønskede tykkelse, tilsættes lidt mere vand, mens man fortsæt rører rundt. Tips: Det tager omkring en halv time at røre lakridserne ud i vandet og lave en færdig sirup. |
|
Opskriften er vist 3514 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne