Vintersalat med arabiske rødder
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : |
|
|
Kog bulgur og det pressede hvidløg med 2½ dl. vand i 15 minutter, og lad køle til lun tilstand.
Mens bulgur koges og afkøler, kan resten af salaten tilberedes. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Skræl appelsinerne, og skær dem ud i fileter. Rødløg, mandler, mynte og persille hakkes. Når bulguren er kølet lidt ned, kommes de hakkede dele i. Halver granatæblet, og hæld saft og kerner over salaten. Til sidst smuldres fetaosten over, og der smages til med salt og peber. Tips: Fetaost kan erstattes af 50 gr. oliven. Jeg foretrækker at bruge ½ dl. olivenolie pr. 2 dl. bulgur, da jeg ellers synes, at bulgur hurtigt bliver en anelse tørt. Salaten er lækker i sig selv, men ellers vil fisk og kylling også være lækkert til, samt naan-brød. |
|
Opskriften er vist 2871 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne