Hugorm
Fryseegnet : nej Indsendt af : jo1103 Indsendt : Red : |
|
|
hæld vand og bolsjer i en gryde når de er smeltet tilsættes resten. varm op til kogepunktet og tilsæt spiritusen og drik det hele mens det er varmt under en dejlig varm dyne.
Tips: hugormen er go ved forkøelse, influenza og mave onde. |
|
Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lothar Nørskov - 2019-02-25 18:54:35 Hej ville bare lige spørge om hvad i mener med en tas citron i jeres opskrift for hugorm, jeg kan bare ikke finde ud af hvad det skal stå for. M V H LOTHAR |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne