Risgryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i terninger og svits dem i fedtstof. Tilsæt oksekød og rør rundt til alt er svitset og kødet ligner millionbøf.
Tilsæt ris, bouillon og puré. Bring det hele i kog og skrue derefter ned for varmen. Lad retten stå og småsimre ca 30 min. til al væsken er kogt ind i risene. Smag til med salt og peber. Server retten med flutes, ketchup, soja og tabasco. |
|
Opskriften er vist 4388 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-02-09 12:17:09 God ret. Nem og hurtig at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne