Karinas Hjemmelavet forårsruller
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fotorina Indsendt : Red : |
Fotograf: Fotorina |
|
Jeg steger chili og karrypastaen i olien, putter oksekødet i. Når det er brunet ryger resten af grønsagerne i. Lader det simre i små 10 min.
Kan med fordel laves dagen før, så er et koldt når det skal i rullen. Dejen tages ud små 45 min før brug, ligger et vådt viskestykke over dejen, så slipper de tynde stykker nemmere hinanden. Lig dejen på skrå med spidsen opad, anbring fyldet på midten og bøj den nederste spids op mod den anden. Våd de ydre spidser med vand og bøjes ind over hinanden. Våd igen det sidste stykke med Van og rul den færdig. Se evt foto, det lettere forståelsen :)) Steg dem i olie, evt i en wok, i 4-5 min, de flyder ovenpå når de er færdige, men vigtigst er at dejen nu bliver sprød, inden de tages op. Tips: Har fokuseret på at tage billeder af rulningen af forårsrullen, da det letter forståelsen for udførslerne. Kan nemt fryses og tages op en dag man har travlt. |
|
Opskriften er vist 28366 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mormor - 2014-10-10 13:07:45 Jeg har lavet det med mit barnebarn og mums siger hun det er sjovt og mager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne