Karrykål 05
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen med alle ingredienser. Snit kålen meget fint. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i tern.
Smelt margarinen i en gryde. Tilsæt karry, lad det bruse op og svits grøntsagerne heri. Tilsæt salt og peber. Bland alt godt. Skub grøntsagerne til siden, så der danner sig et hul i midten. Saml farsen til en kugle, og læg den i hullet mellem grøntsagerne. Læg grøntsagerne hen over farsen. Tilsæt bouillon. Læg låg på gryden og kog retten 1-1½ time, til alt er mørt. Rør af og til i gryden, så grøntsagerne bliver vendt. Tilsæt evt. mere bouillon. Smag retten til med salt, peber og karry. |
|
Opskriften er vist 8091 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne