Karrykål 05

Karrykål 05, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fars:
500 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
1 revet løg
1 dl.rasp
1-2 dl.vand
2 æg
 Salt
 Peber
 
1000 g.hvidkål
2-3 tsk.karry
300 g.gulerødder skrællet vægt
500 g.kartofler skrællet vægt
 Lidtmargarine
1-2 dl.bouillon
 
Opskrift:
Rør farsen med alle ingredienser. Snit kålen meget fint. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i tern.

Smelt margarinen i en gryde. Tilsæt karry, lad det bruse op og svits grøntsagerne heri. Tilsæt salt og peber. Bland alt godt. Skub grøntsagerne til siden, så der danner sig et hul i midten.

Saml farsen til en kugle, og læg den i hullet mellem grøntsagerne. Læg grøntsagerne hen over farsen. Tilsæt bouillon.

Læg låg på gryden og kog retten 1-1½ time, til alt er mørt. Rør af og til i gryden, så grøntsagerne bliver vendt. Tilsæt evt. mere bouillon.

Smag retten til med salt, peber og karry.





karakterer:
Opskriften er vist 8091 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu