Chicken pande pesto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Christina Indsendt : Red : |
|
|
1. Skær kyllingefiletterne i tern og forårsløgene i skiver.
2. Gør en pande varm og tilsæt lidt olie. Kom derefter kyllingen på panden til de er hvide/lidt gyldne. 3. Kom forårsløgene i og tilsæt derefter mælk så kyllingen og forårsløgene er næste dækket (Ikke for meget, da retten ellers bliver for sauset) 4. Tilsæt 2-3 tsk. pesto og rør rundt, og skru derefter ned på 2-3 på komfuret. (Hold øje med det og rør lidt rundt en gang i mellem) 5. Kog nudlerne 6. Kom de kogte nudler i en ildfastfad og hæld indholdet fra panden over. Fordel det hele godt. Tips: Serveres evt. med flutes. |
|
Opskriften er vist 3739 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne