Is med daim
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hviderne piskes stive.
Blommerne piskes hvide med sukker. Fløden piskes til skum. Daim skæres i små stykker. Æggesnapsen, flødeskummet og daim vendes sammen. Til sidst vendes de stift piskede hvider i. |
|
Opskriften er vist 41360 gange,
og udskrevet 1046 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (134 stemmer) |
|
Kommentarer Anonymouse - 2013-04-07 13:31:52 Hvor længe skal det være i fryseren? :) Freja - 2011-01-04 19:08:04 Rigtig god, lavede den til nytår med brownies til, doblede potionen og erstattede daim ud med kitkat som blev hakket/knust + lidt mere sukker (fordi så var posen alligevel tom) og vanillesukker efter smag og behag. Det var rigtigt lækkert, alle elskede det! :)og der er stadig noget tilbage anonym - 2010-03-23 13:26:46 det her er en super super god is og meget nem at lave the girl asked! - 2010-03-21 17:19:44 hvor lang tid skal den i fryseren? anonym - 2009-10-28 02:36:10 husk når man laver is at tage den ud igang imellem og lige at rører den rundt så der ikke kommer krystaller i Sofie - 2008-12-28 14:10:28 den lyder super lækker. jeg har tænkt mig a lave den til nytårsaften, nogle der kan sige mig hvor langtid før ca. den skal op af fryseren? is pigerne - 2008-08-11 14:58:05 dener go, især med ekstra daim ! yes Per - 2008-07-26 21:18:29 Husk blot at bruge pasteuriserede æg Per - 2005-01-01 01:01:01 Giver omkring 2-2½ l. is den der elsker is - 2005-01-01 01:01:01 det er en rigtig rigtig godis.kan kun anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne