WOK - Hurtig, nem og lækker
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Caroline G, Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog nudler efter anvisningen på pakken.
Hak rødløg og hvidløg meget fint, og svits det i olie Skær kyllingen ud i lange tynde strimler og svits det sammen med løget. Krydr med salt og peber. Lad kylling og løg stege ved meget lav varme, imens du tilbereder grøntsagerne. Skær porrer, forårsløg, peberfrugt, broccoli og gulerødder fint ud, og tilsæt det lidt efter lidt til wokken. Når alle grøntsagerne har stegt i 5 min., tilsættes kokosmælk og chilisovs. Lad retten småsimre i 15-20 min. Krydr herefter med salt, peber, rosmarin, timian, lime og evt. andre krydderier Vend den færdige wok i nudler og server straks efter. |
|
Opskriften er vist 131193 gange,
og udskrevet 933 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Stefan - 2018-09-19 18:00:39 Rigtig god, jeg tilføjede dog paprika. René - 2018-01-03 19:01:05 Flere grøntsager i, så er den rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne