Verdens bedste tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ikke frysegnet Indsendt af : Caroline G, Indsendt : Red : |
|
|
Lad olien dryppe af tunen.
Rør (med en håndmikser) tun og smør sammen, tilsæt cremefraiche lidt efter lidt, da det ikke er sikkert at det hele skal bruges. Tilsæt citron, salt og peber Tunmoussen sættes i køleskabet til dagen efter Tips: Der kan laves en lækker dressing til tunmoussen: Creme Fraiche, Dild Dip pulver Frysetørret dild Salt Citronsaft |
|
Opskriften er vist 20736 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne