Creme Brulee med lakrids

Creme Brulee med lakrids, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Creme Brulee med lakrids, billede 4 Creme Brulee med lakrids, billede 1 Creme Brulee med lakrids, billede 2 Creme Brulee med lakrids, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.Piskefløde
1 tsk.lakrids ekstrakt
4 Æggeblommer, pasteuriseret
50 g.Rørsukker
 
 Karamellisering:
25 g.rørsukker
 
Opskrift:
Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det trække ca. 10 min. under låg.

Pisk æggeblommerne luftige med rørsukker og lakridsekstrakt og pisk den varme fløde forsigtig i i en tynd stråle.

Hæld cremen over i 4 ildfaste skåle/tallerkener gerne creme Brulle tallerken 1½-2 cm i højden.

Bag cremen i ca. 45 minutter til cremen er stivnet. Lad cremen blive kold i køleskabet.

Karamelisering: Drys rørsukker over cremen og brænd dem med en bunsenbrænder.

Tips:

Vi har pyntet med lidt lakridssovs :)





karakterer:
Opskriften er vist 17437 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu