Creme Brulee med lakrids
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm fløde op i en gryde til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det trække ca. 10 min. under låg.
Pisk æggeblommerne luftige med rørsukker og lakridsekstrakt og pisk den varme fløde forsigtig i i en tynd stråle. Hæld cremen over i 4 ildfaste skåle/tallerkener gerne creme Brulle tallerken 1½-2 cm i højden. Bag cremen i ca. 45 minutter til cremen er stivnet. Lad cremen blive kold i køleskabet. Karamelisering: Drys rørsukker over cremen og brænd dem med en bunsenbrænder. Tips: Vi har pyntet med lidt lakridssovs :) |
|
Opskriften er vist 17434 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne