Mørbrad med appelsin

Mørbrad med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrad
50 g.smør
2 løg
 salt
 peber
 dl.hvidvin eller sherry
2 appelsiner
1 laurbærblad
 persille
½-1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Befri kødet for sener og hinder og brun hurtigt mørbraderne i gyldent smør i en stegegryde. Pil og hak løgene og lad dem svitse med. Krydr med salt og peber og hæld hvidvin eller sherry samt saften af appelsinerne ved og tilsæt laurbærblad og persille. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 20 min. Tag mørbraderne op og hold dem varme. Fjern persillen. Bland fløde i stegeskyen og bring den i kog. Jævn saucen let og farv med ganske lidt soya. Skær kødet i skiver, garner med fintstrimlet appelsinskal og server saucen til.

Serveres med Løse ris og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 32422 gange,
og udskrevet 869 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-24 11:40:53
Behøver man komme fløde i? Eller kan man bruge noget andet?

  -   2010-09-15 13:13:27
Denne her opskrift kan jeg varmt anbefale, jeg lavet den et utal af gange, endda til de samme gæster, den er lige populær hver gang.