Mørbrad med appelsin
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
|
|
Befri kødet for sener og hinder og brun hurtigt mørbraderne i gyldent smør i en stegegryde. Pil og hak løgene og lad dem svitse med. Krydr med salt og peber og hæld hvidvin eller sherry samt saften af appelsinerne ved og tilsæt laurbærblad og persille. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 20 min. Tag mørbraderne op og hold dem varme. Fjern persillen. Bland fløde i stegeskyen og bring den i kog. Jævn saucen let og farv med ganske lidt soya. Skær kødet i skiver, garner med fintstrimlet appelsinskal og server saucen til.
Serveres med Løse ris og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 32422 gange,
og udskrevet 869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mathias Arico - 2015-01-24 11:40:53 Behøver man komme fløde i? Eller kan man bruge noget andet? Maja - 2010-09-15 13:13:27 Denne her opskrift kan jeg varmt anbefale, jeg lavet den et utal af gange, endda til de samme gæster, den er lige populær hver gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne