Knækbrød med Æble
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : SaraSch Indsendt : Red : |
|
|
Bland gær og vand let sammen. Tilsæt salt, æble, græskarkerner, solsikkekerner og honning. Tilsæt hvedemelet, lidt ad gangen. Ælt dejen i ca. 10 minutter. Del den i 2 stykker. Form hvert stykke til en firkant. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir til ca. 2 mm’s tykkelse.
Løft bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade. Træk det øverste stykke bagepapir forsigtigt af. Skær knækbrødene i den ønskede størrelse med et pizzahjul eller en kniv. Bag knækbrødene i en forvarmet ovn ved 220° (200° i varmluftovn) i ca. 20 minutter, eller til knækbrødene er gyldne. Lad knækbrødene køle af på en rist. |
|
Opskriften er vist 4805 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne