Mexicanske tarteletter
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tobies Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Først skærer du avocadoerne over og udhuler dem ned i en skål, skræl hvidløg og tilføj creme fraiche og citron til skålen og blend det hele.
Steg kødet og tilsæt krydderi når kødet er brunet. tilsæt osten og rør kødet i 5 min. lad gryden køle i 10 minutter og tilsæt den blendede masse til gryden, smag evt. til med salt. varm tarteletterne og put fyldet ned i. Eventuelt med noget salat til. |
|
Opskriften er vist 26053 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-03-21 08:35:49 Vi brugte Taco krydderblanding fra Santa Maria, tex mex serien Ann-sofie - 2017-02-27 20:15:01 Det kunne være rigtigt godt men det var ligesom at spise rent salt, jeg tror lidt det var Tex mex'en men vi kunne også smage salten ved avokadoen så jeg vil foreslå at putte krydderierne i selv og undlade så meget salt eller helt droppe den i avokadoen. Og vi puttede faktisk mindre i end der stod i opskriften Frank - 2013-03-31 19:41:15 Jeg er nødt til at give Lars ret. den er faktisk vildt lækker. Jeg var temmelig skeptisk da jeg valgte at prøve det, men det er helt klart noget jeg skal lave igen. Jeg vil dog tilføje lidt chili næste gang. var lidt for mild for min smag. Lars - 2013-02-25 17:04:51 Super lækker opskrift! Den lyder lidt underlig, men smager fantastisk godt! Kan helt klart anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne