Pulled Pork

Pulled Pork, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 15 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Bug

Indsendt :      Red :
Pulled Pork, billede 4 Pulled Pork, billede 1 Pulled Pork, billede 2 Pulled Pork, billede 3
Fotograf: Bug  

Ingredienser:
2000 gram Nakkefilet. helt afpudset
   
  Rub:
50 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Paprika
2 spsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sennepspulver
1 spsk. Cayennepeber
   
Opskrift:
Bland ingredienserne til rub'en sammen.

Rens fedtforsamlinger og sener af kødet.

Gnid kødet godt ind i rub'en.

Put kødet i en pose, pres luften ud og sæt den på køl min. 6 timer.

Læg kødet i en lille bradepande, og tilsæt vand til det er ca. 2 cm op af kanten på kødet.

Sæt det ind nederst i en opvarmet ovn (100 grader varmluft), og lad det stå i 9 timer.

Lad det afkøle lidt, før det trækkes fra hinanden med to gafler, til det ligner groft tun.

Kan fx. nydes i en burger med iceberg, coleslaw og annanas.

Velbekomme!

Tips:

Der findes mange forskellige rub's. Så det er bare med at finde sin yndlings :)





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på pulled pork

karakterer:
Opskriften er vist 79673 gange,
og udskrevet 1528 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17840 (4247 kcal)
KJ pr. Pers. 1189 (283 kcal)
Vægt ialt 2135 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 835 KJ (198 kcal)
Protein 17.0 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu