Pulled Pork
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Bug Indsendt : Red : |
Fotograf: Bug |
|
Bland ingredienserne til rub'en sammen.
Rens fedtforsamlinger og sener af kødet. Gnid kødet godt ind i rub'en. Put kødet i en pose, pres luften ud og sæt den på køl min. 6 timer. Læg kødet i en lille bradepande, og tilsæt vand til det er ca. 2 cm op af kanten på kødet. Sæt det ind nederst i en opvarmet ovn (100 grader varmluft), og lad det stå i 9 timer. Lad det afkøle lidt, før det trækkes fra hinanden med to gafler, til det ligner groft tun. Kan fx. nydes i en burger med iceberg, coleslaw og annanas. Velbekomme! Tips: Der findes mange forskellige rub's. Så det er bare med at finde sin yndlings :) |
|
Opskriften er vist 79810 gange,
og udskrevet 1530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne