Jordskoksuppe med frisk tomat/chili topping
Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Merete Indsendt : Red : |
|
|
Jordskokkerne kan godt være en smule besværligt og skal man følge alle kloge hoveder siger de altid at man skal sørge for at skrælle dem helt og det er besværet værd og hvid suppe! -jeg kan bare godt lide lidt struktur, så jeg skrællede kun halvdelen af kartoflerne for at få lidt mere kant og smag til, så mine jordskokker er også ret overfladisk skrællet! Men skyllet; DET er de!
Jordskokker og kartofler skæres i små stykker af 2x2cm og steges sammen med løg og hvidløg i lidt olie. De skal have en 5 minutter uden at aftage farve. Derefter tilsættes bouillon og det koger i 20 minutter (til jordskokkerne er klar). Imens hakker du tomater og peber i mindre stykker, presser de to fed hvidløg og hakker vilien fint. Bland det hele sammen og pres en halv lime over. -den er skarp. kan du ikke lide chili kan du godt nøjes med lidt mindre, men det er virkelig intet mindre en genialt, med det super friske ovenpå den søde suppe. Tilsæt fløden til suppen og kog i yderligere 5 minutter hvorefter suppen blendes og smages til med muskat og salt. Tips: Se billeder og opskrifter på livetskrusninger.dk |
|
Opskriften er vist 3049 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne