Tantetuts søndagsæbleguf
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Caramba Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader (almindelig ovn).
Del æblerne i halve, tag kernehuset ud, og lav et hulrum i de halve æbler og stil til side. Riv marcipan i en skål (så er det lettere at blande med de andre ting) tilsæt brun farin og blødt smør, og rør til en ensartet masse. Fordel marcipanmassen i de halve æbler, drys med kanelsukker. Bages i ovnen til æblerne er møre, ca. 30 min. alt efter størrelse. Pynt med revet mørk chokolade lige når de er kommet ud af ovnen, serveres lune med vanilje fraiche, vaniljeis eller flødeskum. Tips: Lille lækker og utrolig nem og hurtig dessert/søndagsguf til kaffen. |
|
Opskriften er vist 2630 gange,
og udskrevet 77 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne