Pirogger (halvmåner med fyld)
Fryseegnet : er meget fryseegnet Indsendt af : tanja fjotte Indsendt : Red : |
|
|
Lun mælken, udrør gæren heri. bland sukker, salt og mel i. når det er blandet lidt kommes olien i. ælt 5-8 min. gerne på maskine. lad set hæve ca 30 min til ca dobbelt størrelse. slå dejen ned og lad det hvile 2 min, rul derefter dejen ud (pas på det ikke bliver for tyk) igen lad det hvile lidt. find noget på ca 10-12 cm i diameter og stik ud. pensel med æggestrygelse rundt i kanten. put fyld på halvdelen, fold over og dyp en gaffel i æggestrygelsen og luk med den rundt i kanten.
Efterhæver ca 15 min, pensles og prik hul i toppen med en gaffel. 10-15 min v.200 grader Tips: Fyld kan være hvad som helst. men pas på det ikke bliver for flyden. Kødsovs med gulerod og squas Laks med spinat og feta Skinke med porre og flødeost Kylling med røræg og bacon. Det er kun fantasien der sætter grænser. |
|
Opskriften er vist 10535 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne