Nougat kaneltrøfler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Fryseegnet : Har ikke prøvet Indsendt af : Annemus Indsendt : Red : |
|
|
Kom fløden i en gryde sammen med kanelstænger. Opvarm blandingen under omrøring og lad den simre ved lav varme i 2-3 minutter. Sluk for blusset og lad gryden stå med låg, så blandingen trækker smag i mindst en time. Hak chokolade og nougat og kom det i en varmfast skål, fx aluminium.
Fjern kanelstængerne fra fløden og varm blandingen op til kogepunktet inden den hældes over chokoladen og nougat. lad det stå i 1 minut, og rør herefter forsigtigt til massen er ensartet. Når massen har nået stuetemperatur tilsættes smør og vaniljesukker under omrøring til konsistensen er som trøffelmasse. Stil dejen i køleskabet til de er helt kolde. Topping: Overtræk: Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad, vend trøffelkuglerne heri. Læg trøflerne til afkøling på et stykke bagepapir, inden de størkner pyntes hver trøffel med en sølvperle. opbevar trøflerne i en tætlukket beholder i køleskabet. Tips: Pas på når du laver vandbadet. vandet kan koge så meget at det bobler. OG du kan brænde dig. |
|
Opskriften er vist 3108 gange,
og udskrevet 104 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne