Nougat kaneltrøfler

Nougat kaneltrøfler , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 22 stk.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Har ikke prøvet

Indsendt af : Annemus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.piskefløde
2 kanelstænger
100 g. lys chokolade
200 g.nougat
50 g.blødt smør
1 spsk.Dr. Oetker Madagaskar ",","Bourbon vaniljesukker
 
 Topping &pynt
200 g. mørk chokolade til overtræk
 sølvperler
 
Opskrift:
Kom fløden i en gryde sammen med kanelstænger. Opvarm blandingen under omrøring og lad den simre ved lav varme i 2-3 minutter. Sluk for blusset og lad gryden stå med låg, så blandingen trækker smag i mindst en time. Hak chokolade og nougat og kom det i en varmfast skål, fx aluminium.

Fjern kanelstængerne fra fløden og varm blandingen op til kogepunktet inden den hældes over chokoladen og nougat. lad det stå i 1 minut, og rør herefter forsigtigt til massen er ensartet.

Når massen har nået stuetemperatur tilsættes smør og vaniljesukker under omrøring til konsistensen er som trøffelmasse. Stil dejen i køleskabet til de er helt kolde.


Topping:

Overtræk: Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad, vend trøffelkuglerne heri.

Læg trøflerne til afkøling på et stykke bagepapir, inden de størkner pyntes hver trøffel med en sølvperle. opbevar trøflerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Tips:

Pas på når du laver vandbadet. vandet kan koge så meget at det bobler. OG du kan brænde dig.





karakterer:
Opskriften er vist 3107 gange,
og udskrevet 104 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu