Mørbrad med æbler og karrysauce

Mørbrad med æbler og karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.afpudset svinemørbrad
1 tsk.olie
100 g.løg
2 fedhvidløg
1 æble
2 tomater
2 dl.svinebouillon
1-2 tsk.karry
100 g.friskost/kvark 5%
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
2 æbler
1 tsk.olie
150 g.grønne bønner
250 g.båndpasta
 
Opskrift:
Skær mørbraden i 6 lige store stykker og tryk dem lidt flade. skær løg og hvidløg i skiver. skræl og udkern æblet, og skær det og tomaterne i grove stykker. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 1 minut på hver side, skru ned og steg dem yderligere 3-4 minutter på hver side. Læg dem i et fad. Kom hvidløg, løg, æble og tomat på panden og sauter det ved middelvarme 5 minutter under hyppig omrøring. Tilsæt bouillon og karry og kog 5 minutter. Hæld det i foodprocessor og blend det med friskost. smag til med salt og peber. Hæld saucen over kødet eller server den til. (saucen kan holdes varm i en skål i vandbad, men den må ikke koge). Udkern æblerne til tilbehøret med en kernehusudstikker og skær dem hver i 6 ringe. Rist dem i olie på panden, til de er gyldne og møre. Læg dem ved kød og sauce sammen med de grønne bønner. server båndpasta til.





karakterer:
Opskriften er vist 22132 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-04 17:20:57
Dejlig opskrift. Brugte dog ikke mørbrad og pasta, men benyttede resten af opskriften. Serverede let glaserede nye løg til, sammen med æbleringene. Og sovsen blev virkelig god. Smagte godt til hasselback kartofler.