Pasta på en søndag
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Jeanette H. J. Indsendt : Red : |
|
|
Rist græskar kernerne sammen med salt, enten på en varm pande, eller i ildfast fad ved varmluft 180 grader i 10-15 min.
Varm olien op i en gryde, hak løg og hvidløg halvfint, tilsæt i den varme olie, til disse er blevet gennemsigtige. Tilsæt da oksekødet, og gennemsteg dette. Peberfrugten tømmes for kerner, og hakkes. Gulerødder skrælles, og rives. Tilsæt peberfrugt, revet gulerod, Dolmio, 200 g mælk. Smag til med krydderier, salt, peber (chili hvis stærkt ønskes). Og lad det småkoge. Kog pastaerne i let saltet vand i ca. 10-15 min. Lad kødet småkoge imens pastaen også koger. Imens laves salaten. Fjern kernehuset fra æblerne, og hak dem fint. Vask salaten, og dryp den fri for vand. Bland de fint hakkede æblestykker med salat og græskar kerner. Bland først pastaen med kødsovsen. Og dernæst pasta/kødsovsen med salaten, lige inde servering så salaten ikke falder sammen pga varmen, og bliver kedelig. Bon appetit. Tip. Smager også super lækkert med hvidløgsbrød til. Eller lidt ost på toppen. |
|
Opskriften er vist 3504 gange,
og udskrevet 66 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne