Crepe Indienne

Crepe Indienne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Steen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.hvedemel
30 g.smeltet smør
3 æg
2 dl.mælk
1 dl.øl
 salt
 
 Fyld:
1 hakket løg
1 æble
1 spsk.karry
2.5 dl.vand eller lys suppe
 koncentreret tomat pure
2 groft hakkede hårdkogte æg
1 bdt.dild
 
 Gratinering:
 ost
 
 Smørbolle:
 smør
 hvedemel
 
Opskrift:
Pandekager:
Mel blandes med æg og øl og tilsættes smør
og til sidst mælken. Bages på en varm pande uden brug af fedtstof.

Fyld:
En ret tyk sovs laves af hakket løg og et æble skåret i terninger svitses i lidt fedtstof, når det er gyldent tilsættes karry og det ristes godt igennem uden at brænde på. Vand eller suppe tilsættes og det hele koger i ca. 10 min. Saucen jævnes med en smørbolle o smages til med salt og tomatpure. Så tilsættes grofthakket æg hakket dild.
På hver pandekage lægges en skefuld af fyldet og pandekagerne rulles sammen, lægges på et ovnfast fad, drysses med revet ost og bages i ovnen til osten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 3045 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu