Crepe Indienne
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Pandekager:
Mel blandes med æg og øl og tilsættes smør og til sidst mælken. Bages på en varm pande uden brug af fedtstof. Fyld: En ret tyk sovs laves af hakket løg og et æble skåret i terninger svitses i lidt fedtstof, når det er gyldent tilsættes karry og det ristes godt igennem uden at brænde på. Vand eller suppe tilsættes og det hele koger i ca. 10 min. Saucen jævnes med en smørbolle o smages til med salt og tomatpure. Så tilsættes grofthakket æg hakket dild. På hver pandekage lægges en skefuld af fyldet og pandekagerne rulles sammen, lægges på et ovnfast fad, drysses med revet ost og bages i ovnen til osten er gylden. |
|
Opskriften er vist 3045 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne