Molokhiya
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : MetteMalou Indsendt : |
|
|
Kog vand med løg, salt, laurbærblade og kardemommekerne i en lille gazepose. Put kyllingerne i, og kog dem til de er møre. Skær dem i pæne stykker og steg dem. Fjern urteposen og mos løget. Kog suppen op, tilsæt den frosne Molokhiya og rør til den er fuldstændig opløst. Smag til med krydderier og lad simre i ca.3-5min (ikke for LÆNGE, da overkogning af molokhiya'en vil få det til at falde til bunden) put løget i suppen. Bland de knuste hvidløg med salt og stødt koriander og svits det gyldent på en pande. Kom det i molokhiya'en, hvor det skal simre med et par minutter. Hæl til slut citron saften i.
Tips: Serves med ris og brød. Egypterne spiser det også meget med kanin. |
|
Opskriften er vist 2126 gange,
og udskrevet 61 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne