Hot Wings Peters
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Dotter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingervinger i ledene, er det 3 leds vinger så deles de i 3 og vingespidsen kasseres.
Salt kyllingervingerne og lader dem trække i en time.
Herefter kommes de i en stor frysepose, hvor der kommer mel i, der rystes godt, så melet fordeles. De lægges på bagepapir, som er smurt af fedt spray. De bages i ovnen ved alm. ovn 200 grader i 25 min. og vendes, bages i endnu i 25 min. Imens laves marinaden: Smørret smeltes, herefter kommes resten af ingredienserne i, som koges ca. 5 min. Når kyllingvingerne er færdig kommes de over i en stor skål som over hældes af marinaden og fordeles godt på kyllingvingerne. Servers gerne med en god salat. Tips: Kyllingevingerne kan evt. kan kommes i ovnen i 5 min. efter de er vendt i marinaden, men ikke nødvendigt. |
|
Opskriften er vist 25842 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2019-01-07 15:09:32 Virkelig god opskrift! Alligevel vil jeg anbefale at skifte noget af honningen ud med mørk farin/muscovadosukker. anonym - 2013-02-19 12:50:44 Hvis man er til stærkeog smagsfulde hot wings, får man svært ved og finde en opskrift som er ligeså gode, har aldrig selv smagt nogle som er så gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne