Påske-mousse
Indsendt af : ChokoladeC Indsendt : Red : |
|
|
Hak chokoladen fint og smelt det over vandbad.
Pisk æggeblommer, appelsinskal og sukker hvide og til sidst tilsættes den smeltede chokolade forsigtigt. Pisk fløden til skum, og en tredjedel af det i choko-massen. Til sidst vendes det hele i resten af flødeskummet. Fordel det i de glad du skal bruge, og pynt med lidt reven appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 4436 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne