Appelsin-påskeæg
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : ChokoladeC Indsendt : |
|
|
Riv skallet fra den halve appelsin(kun det yderste) i tynde strimler.
Lad dem småsimre i vand og sukker(ca. 1 time). Ælt strimlerne ind i marcipanen og form 25 æg. Dyp æggene i tempereret chokolade og derefter tril dem i kakao. |
|
Opskriften er vist 4838 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Mig - 2013-03-27 22:59:07 Jeg foreslår at man kommer væsentlig mindre vand ned til appelsinskallerne - eller lader en hel del vand fordampe. Ellers bliver det en vandet omgang - men hvis det hele bliver lidt for vandet - så er kokusmel slet ikke tosset i :P Mums! Lige rigeligt kakao der satte sig på chokoladen - måske man skulle eksperimentere med en blanding af kakao og sukker eller noget andet? :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne