Appelsin-påskeæg

Appelsin-påskeæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 Stk

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : ChokoladeC

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 appelsin Revet skal herfra
2.5 dl.vand
75 g.sukker
500 g.marcipan
 Mørk chokolade til overtræk
 Kakao
 
Opskrift:
Riv skallet fra den halve appelsin(kun det yderste) i tynde strimler.
Lad dem småsimre i vand og sukker(ca. 1 time).
Ælt strimlerne ind i marcipanen og form 25 æg. Dyp æggene i tempereret chokolade og derefter tril dem i kakao.





karakterer:
Opskriften er vist 4867 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-27 22:59:07
Jeg foreslår at man kommer væsentlig mindre vand ned til appelsinskallerne - eller lader en hel del vand fordampe. Ellers bliver det en vandet omgang - men hvis det hele bliver lidt for vandet - så er kokusmel slet ikke tosset i :P Mums! Lige rigeligt kakao der satte sig på chokoladen - måske man skulle eksperimentere med en blanding af kakao og sukker eller noget andet? :P