Tikka Massala Lasagne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Icebebi Indsendt : |
Fotograf: Icebebi |
|
Steg bacon på en pande. Helst uden fedtstof. Pas på ikke at give det for længe, det må ikke blive helt stift. Tag din bacon af panden og læg det til afdrypning. Et par stykker køkkenrulle på en tallerken klarer tricket
Snit løgene og pres hvidløgene Riv gulerødderne på den grove side af rivejernet Svits løg og hvidløg i gryden. Når det har fået en fin gylden farve, så tilsæt oksefarsen Når kød, løg og hvidløg er klar i gryden, tilsæt da Tikka Masala og kokosmælk og Sambal Oelek Når det har kogt lidt tilsætter du peberfrugt, gulerødder og majs Husk bacon skal med i gryden så klip, riv eller skær den i mindre stykker enten før eller efter stegningen Så begynder vi at lægge lasagnen samme lagvis. Start med saucen og slut også med saucen så pastaen ikke bliver svedet i ovnen eller sidder fast i bunden af fadet. Fordel revet ost på toppen. Drys evt. lidt paprika øverst, det giver en dejlig smag. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 30 minutter. Alternativt kan du give den 200 grader alm. ovn |
|
Opskriften er vist 15361 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne