Medaljer med sesam og vinsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
|
|
Marinaden piskes sammen og mørbraden trækker nogle timer heri.
Tages op og skæres i skiver, der dyppes i sesamkerner og steger nogle min., i dulle. Tages og holdes varme mens man laver saucen af marinaden, der hældes i panden, koger med lidt smør og smages til.
Servér med sukkerærter/bønner og kartofler.
|
|
Opskriften er vist 7561 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne