Vitaminkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smør og lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker luftigt og skummende. Sigt og vend mel og bagepulver i æggemassen og rør til sidst smørret i. Kom dejen i en smurt springform ca. 22 cm. i diameter og drys de stadig frosne bær hen over. Bages i ca. 1 time nederst i en 175 grader varm ovn. Drys den lune kage med lidt flormelis og server med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 40362 gange,
og udskrevet 554 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Ina - 2021-05-31 09:48:57 Er også virkelig god med hindbær. anonym - 2021-05-30 08:38:22 Dejen er ikke så god. Den er svær at håndtere, jeg måtte tilsætte en del ekstra mel, fordi den var helt flydende. Den bliver desuden helt våd i bunden af fyldet og kanten er mere sej end sprød. Maja - 2015-10-05 14:18:29 Rigtig god kage:-) Den smager rigtig godt og er meget nemt at lave. Jeg tilsætter lidt vanilje. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne