Bagt laks med rodfrugter
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : |
|
|
Rodfrugterne skæres i passende små stykker og bages i et fad ved 225 grader i ca. 25 min. Laksen puttes derefter i fadet med salt, peber og en citronskive ovenpå. Bages videre i ca. 10 min.
Serveres med en hjemmerørt dip til. |
|
Opskriften er vist 26016 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mike - 2013-10-01 14:27:06 Skide godt råd med den citronskive. Serverede opskriften for en god veninde, aftenen endte med os i sengen. Uden din opskrift havde det aldrig gået. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne